Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-03-2023

Rektörümüz, Üniversitemiz gençleriyle iftarda buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı destekleriyle düzenlenen iftarda, üniversitemiz gençleriyle buluştu.

 

Ramazan ayı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, üniversitemiz öğrencilerine yönelik iftar düzenledi. İftara; Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile Prof. Dr. Elif Öğüt, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teknoloji atölyelerinde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Üniversitesi Öğrenci kulüpleri katıldı.

 

İftar öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teknoloji atölyelerini ziyaret etti. Burada faaliyetlerini sürdüren kulüpleri ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, kulüp öğrencilerinden devam eden proje çalışmalarına yönelik bilgi aldı. Öğrencilerin projeleriyle tek tek ilgilenen ve taleplerini dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, her zaman öğrencilerimizin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başta olmak üzere Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ve ekibine teşekkür etti. Teknoloji atölyelerine yapılan ziyaretin ardından ise hep birlikte iftar yapıldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi