27-03-2023

Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 175. Yıldönümü kutlandı

Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 175. Yıldönümü etkinliği kapsamında "Gelecekte Öğretmen Yetiştirme: Eğitim ve Kalkınmada Öğretmenin Rolü" konulu çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Sönmez, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü yaptı. Daha sonra moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş'ın yaptığı söyleşi etkinliğine geçildi. Etkinlikte, Prof. Dr. Veysel Sönmez, " Gelecekte Öğretmen Yetiştirme: Eğitim ve Kalkınmada Öğretmenin Rolü " konulu söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından soru-cevap kısmı ile etkinlik sona erdi.