Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

22-03-2023

Radyo K.İ. Yeniden Antende

İletişim Fakültesi öğrencilerinin yayıncılık becerilerini geliştirmesi ve uygulamalı eğitimlerinde önemli bir rol üstlenen üniversitemiz radyosu Radyo K.İ.’nin dinleyicileri ile hasreti sona erdi.

 

2003 yılında test yayınlarına başlayan ve 2005 yılında Kocaeli genelinde yayına geçen Radyo K.İ. yayın aktarım süreçlerinde yaşanan bir sıkıntı nedeniyle bir süredir radyo alıcılarından dinlenemiyordu. Yayıncılık faaliyetlerin yürütüldüğü Radyo Televizyon Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan açıklamada küresel tedarik zincirinde yaşanan problemler nedeniyle arızalı cihazların yenilenmesinin vakit aldığı ancak Rektörlüğümüzün özverili desteği ile arızanın giderildiği ve yayınların tekrar 94.8 FM bandından verildiği ifade edildi.

 

Kocaeli’de yayın kalitesi ile dinleyicilerin beğenisini kazanan radyomuz tamamı öğrencilerden oluşan kadrosu ile yedi gün 24 saat yayınlarına kaldığı yerden devam ediyor. Yapılan açıklamada internet sitesi ile ilgili çalışmaların da sonuna gelindiği Mart ayı sonunda Radyo K.İ.’nin www.radyoki.net adresi üzerinden yenilen internet sitesinin hizmete gireceği böylece dinleyicilerin arzu ettiklerinde rahat bir şekilde internet üzerinden de yayınlara ulaşabileceği belirtildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi