21-03-2023

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Şef Mehmet Beraat Çetinkaya ile Pastacılık Üzerine Söyleşi Gerçekleştirdi

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin Seminer dersi kapsamında düzenledikleri Şef Mehmet Beraat Çetinkaya ile çevrim içi "Pastacılık Üzerine Söyleşi" etkinliği gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen söyleşide Şef Mehmet Beraat Çetinkaya pastacılık alanındaki tecrübelerini, çalışmalarını ve genç şef adaylarına tavsiyelerini aktardı. Moderatörlüğünü de Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin üstlendiği söyleşi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin soru-cevap bölümü ile sonlandı.