Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

20-03-2023

Üniversitemizden Arslanbey OSB'ye ziyaret

Araştırma üniversitesi olma hedefiyle yoluna emin adımlarla ilerleyen ve bu kapsamda sanayi işbirliklerini geliştiren Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Uzer Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. ile Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş.'ye ziyaret düzenledi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın'ın katıldığı gezide ilk olarak Uzer Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. ziyaret edildi. Uzer Makina Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ'un karşıladığı üniversitemiz ekibine, Genel Müdür Ahmet Kılıç, Uzer Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum ardından ise Uzer Makina fabrikası tanıtıldı.

 

Uzer Makina ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başkanlığındaki üniversitemiz yönetimi Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş.'yi ziyaret etti. Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız, Rektörümüz ve üniversitemiz yönetimini karşılayarak, Yıldız Entegre ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı odasında yapılan bilgilendirme ardından, fabrika içerisinde bulunan müze, shoowroom ve üretim tesisi gezildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi