Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

20-03-2023

Kalite ve Ana Süreç Komisyonları Toplantısı

Kocaeli Üniversitesi Kalite ve Ana Süreç Komisyonları Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Mühendislik Fakültesi Savaş Ayberk konferans salonunda düzenlenen toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kalite Koordinasyon Birim Yöneticisi Prof. Dr. Adalet Zeren, Dekanlar, Müdürler, daire başkanları ile kalite komisyonu üyeleri yer aldı.

 

Toplantıda ilk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, kalite komisyonu sürecinin durumu ve yapılan çalışmalar ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Kalite Koordinasyon Birim Yöneticisi Prof. Dr. Adalet Zeren ise KİDR (Kurum İçi Değerlendirme Raporu) yazımında dikkat edilmesi gereken hususların neler olduğu konusunda bilgilendirmede bulundu. Toplantı kapsamında ayrıca Yönetim Komisyonu ile ilgili Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, Eğitim Komisyonu ile ilgili Prof. Dr. Zeynel Kablan, Ar-Ge Komisyonu ile ilgili Prof. Dr. Murat Hoşöz ve Toplumsal Katkı Komisyonu ile ilgili de Prof. Dr. Elif Karagün yürütülen çalışmaları aktardılar.

 

Toplantı sonunda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, komisyonlarda görev almanın gönüllülük esasına dayandığını belirterek komisyonlarda görev alanlara teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, "Benim Rektör olarak misyonum, bu görevde olduğum sürece araştırma üniversitesi olma yolunda ilerlemektir. Tabi araştırmaya önem verirken eğitimin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Eğitim araştırmadan ayrı düşünülemez. Bunların hepsinin iç içe olduğunu biliyoruz. Kurumsal kapasitemizi daha da arttırmak adına çeşitli koordinatörlükler kuruyoruz. Üniversite olarak daha ilerilere gitmek en büyük hedefimiz. Bunun için de hep birlikte çalışmalıyız." dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi