Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

16-03-2023

Rektörümüz, Başiskele Kullar’daki okullarımızı ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, yerleşke ziyaretleri kapsamında Başiskele ilçesinde bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Yerleşkesi’ndeki Devlet Konservatuvarı ve Kocaeli Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ilk olarak Devlet Konservatuvarı'nı ziyaret etti. Konservatuvar öğrencileri tarafından mini bir konser verilen ziyaret kapsamında Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Enver Mete Aslan ve akademisyenler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Konservatuvar ile ilgili bilgi aldı.

 

Devlet Konservatuvarı ardından Kocaeli MYO'ya geçen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, burada MYO Müdürü Prof. Dr. Cenk Çelik'ten MYO'nun güncel durumu ile ilgili bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk Kocaeli MYO'daki laboratuvarı da gezerek incelemelerde bulundu.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ayrıca, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Yerleşkesi’ndeki, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Demirkol'un atölyesini de gezerek bilgi aldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi