13-03-2023

Rektörümüz, Güzel Sanatlar Fakültesi'ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Güzel Sanatlar Fakültesi'ni ziyaret ederek, fakülte yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e eşlik ettiği toplantıda, fakülte ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi'nin güncel durumu ve sorunları, yürütülen projeler ile taleplerinin aktarıldığı toplantıda, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hakan Bağcı ile Doç. Dr. Emel Güray ve Fakülte Sekreteri Murat Kolay hazır bulundu.

Güzel Sanatlar Fakültesi ziyaretinin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Müzesini gezdi ve müze yöneticilerinden bilgi aldı.