Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10-03-2023

KOÜ ile NETROB arasında işbirliği yapılacak

Kocaeli Üniversitesi ile NETROB Teknolojileri A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

KOÜ ile NETROB arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve çok sayıda bilimsel faaliyetler yürütmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

 

Protokolü üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, NETROB adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özsoy imzaladı. Protokol töreninde Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren de hazır bulundu.

 

Protokol ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü de makamında ziyaret eden Hakan Özsoy, NETROB ile ilgili bilgiler verdi. İşbirliğinin hayırlara vesile olmasını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Hakan Özsoy ve ekibine teşekkür etti.

 

Protokol; Tarafların birlikte yürüteceği bilimsel veya teknolojik araştırmalara ve/veya eğitime yönelik çalışmalar, Üniversite ve NETROB birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale, bildiri, yarışma, patent vb. çalışmalar, Üniversite ile NETROB arasında laboratuvar, test ve karakterizasyon alt yapılarının karşılıklı kullanımına yönelik işbirliği, Taraflar arasında seminer, konferans, yarışma ve tanıtım etkinliklerine yönelik çalışmalar, Üniversite öğrencilerine NETROB bünyesinde staj imkânları sağlanmasına yönelik işbirliği, NETROB çalışanlarından yüksek lisans ve doktora yapmak isteyenlerin, başvuru şartlarını sağlamak kaydıyla Kocaeli Üniversitesi ile Sektör İşbirliği lisansüstü programlarından faydalandırılması ve NETROB'un yürütmekte olduğu ve olacağı projelerde akademik danışman temini gibi konuları kapsıyor.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi