Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

01-03-2023

VTC Enerji’den üniversitemize ziyaret

VTC Enerji insan kaynakları yetkilileri, Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO'nu ziyaret ettiler.

 

Sürdürülebilir enerji yönetimi bakış açısıyla bölgemizdeki enerji sektörünün önemli paydaşları arasında yer alan VTC Enerji, V-Gen ve V-Sensor gibi geliştirdiği yazılımlar ile şirketlerin dijital enerji yönetimlerini sağlamaktadır.

 

Yeşil enerji kaynaklarına yönelik yatırım yapan şirketlerin, I-REC ve ISO 50001 Enerji Yönetimi Sistemi Sertifikası alma süreçlerinde danışmanlık hizmeti vererek ülkemiz ve dünyamızdaki karbon salımını azaltmayı hedefleyen VTC Enerji, 2021 yılında Fortune dergisi tarafından yayınlanan Fortune 500 – Türkiye listesinde “Türkiye’nin En Büyük 500 Firması” listesinde yer almaktadır.

 

MYO ziyaretine, VTC Enerji insan kaynakları yöneticileri Pınar Özlem tırpan ve Merve Çınar, idari işler ve satın alma yöneticisi Mustafa Gökhan İncekol, MYO Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Ayaz, Dr. Öğretim Üyesi Serkan Sezen ve Dr. Öğretim Üyesi Kadriye Esen Erden katıldı. Alternatif Enerji Kaynakları programı mezunlarının istihdamı ve İME programı öğrencilerinin VTC Enerji bünyesinde uygulamalı eğitimlere katılması konusunda işbirliği yapılmasına karar verilen toplantı sonrasında Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi programı laboratuvarları ziyaret edildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi