Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

09-03-2023

KOÜ Vakfı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün başkanlığında Anıtpark Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile Prof. Dr. Elif Öğüt, Vefa İbrahim Aracı, Bahattin Ertuğ, Macit Haldız, Adem Ceylan, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve iş insanları katılım gösterdi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kurul Toplantısında ilk olarak Divan Kurulu'nun seçimi yapıldı. Divan Kurulu; Başkan Prof. Dr. Bayram Keskin ile Üyeler Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Doç. Dr. Mustafa Eren’den oluştu. Kocaeli Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nu Vakfın Mali Müşaviri İbrahim Tosuner okudu. Denetim Kurulu Raporu'nu ise Prof. Dr. Nilgün Fığlalı aktardı.

 

Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları üzerinde görüş açılması ibrası, bilançonun okunması ve onaylanması, yeni dönem bütçesinin müzakeresi ve karara bağlanması ile dilek ve temennilerin ardından Genel Kurulu'nun kapanış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk yaptı. Kocaeli Üniversitesi Vakfı’nın bugünkü konumundan çok daha iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Bağışçılarımıza bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, bu cömertliklerinin devam edeceğine inanıyorum. Vakfımızı daha geliştirmek ve ilerilere taşımak için önerilerinizi bekliyorum.” dedi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün konuşmasının ardından Kocaeli Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi