Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

02-06-2023

Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ak, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Tören açılış konuşmalarında Kocaeli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ak mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Eylül Göydemir duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Sizler, sağlık hizmetlerinde kritik bir rol oynayan mesleklerin temsilcilerisiniz. Toplumun sağlığını koruma ve iyileştirme misyonunu üstlenen kahramanlarsınız. Sizler, insan hayatının değerini en iyi anlayan, insanların acılarını dindiren ve umut veren kişiler olarak önemli bir sorumluluğu omuzlarınızda taşıyacaksınız. Hayatınız boyunca karşılaşacağınız zorluklara cesaretle meydan okuyun. Meslek hayatınız boyunca sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olun. Unutmayın, her birinizin tek başına fark yaratabilir. Kendinize güvenin ve bu dünyada sağlık hizmetleri alanında gerçekleştireceğiniz büyük etkiden asla şüphe duymayın.” Dedi.

 

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İlk ve Acil Yardım, Anestezi, Tıbbi Görüntüleme ile Podoloji programlarından 600 öğrencinin mezun olduğu törende mezun olan öğrenciler anı belgelerini teslim aldı. Meslek andının okunmasının ardından tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi