08-06-2023

Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni (08.06.2023) Kartepe Park Otel’de düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdemir, Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören açılış konuşmalarında Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Ardından okul birincisi Serter Ertokuş mezun olan arkadaşlarına teşekkür ve başarı dileklerini iletti.

Mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

Törenin ardından mezun öğrenciler ve ailelerine Kartepe Belediyesinin hazırlamış olduğu ikramlar sunuldu.