Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

06-06-2023

İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

İşletme Fakültesi mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Güliz Uzuner teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Mezun olan öğrencileri ve aileleri tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise “Sevgili mezunlar, bugün yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Artık İşletme Fakültesi'ndeki eğitiminizle donanmış olarak dünyaya adım atıyorsunuz. Sizden, iş dünyasına değer katmanızı, inovasyonu teşvik etmenizi ve topluma liderlik etmenizi bekliyoruz. Kendinize olan güveninizi koruyun, tutkularınızı takip edin ve hiçbir hedefinizi küçümsemeyin. Başarılı olmak için her zaman çaba gösterin ve sizi tutan sınırlamalardan özgürleşin. Sizlere başarılarla dolu bir gelecek diliyorum. Yaptığınız işlerde tutkuyu, ilhamı ve sevgiyi hiç kaybetmeyin. Hepinizden gelecekte büyük başarılar görmeyi dört gözle bekliyorum.” dedi.

 

Mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi