Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

12-06-2023

Kocaeli Üniversitesi Ihlamur Anaokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Ihlamur Anaokulu 2022-2023 Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilen Okul Müdürü Betül Satılmış;

 

Ailenizle başlayan serüven bizimle devam etti. Ve şu anda bu senenin mezuniyetini kutluyoruz. Mutluyuz, gururluyuz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan adil, dürüst, ileri görüşlü birey olmanız dileğiyle, gelecekte güzel günler görmeniz dileğiyle başarılarınız daim olsun diyerek sahneyi miniklerin dans gösterisine bıraktı.

 

Okul müdürü Betül Satılmışın açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan miniklerimiz, 3 ayrı sınıf olarak çeşitli kostümleriyle 3 er farklı şarkı seslendirip salonu coşturmayı başardılar. Ayrıca hazırlanan özel gösteriyle babalarının gömleklerini giyerek şarkı söyleyen minikler, babalar gününü kutlayarak ailelerine duygusal anlar yaşattılar.

 

Mezun olan minik öğrenciler anı belgelerini öğretmenlerinden teslim alırken tören, minik öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi