Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

05-06-2023

Kariyer Sohbetleri’nde “Marka Uzmanlık Eğitimi” semineri gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Atölyesi (HİT Atölye) öğrencileri, “Kariyer Sohbetleri” kapsamında “Marka Uzmanlık Eğitimi” konulu bir webinar düzenledi. Etkinliğe Profesyonel Eğitim Yöneticisi ve Eğitim Danışmanı Ayşen Ensel Toroslu konuk oldu. İletişim Fakültesi öğrencileri için düzenlenen etkinlik online olarak gerçekleştirildi.

 

İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışacakları sektörlerde hem yerel hem de global olarak ne tür marka çalışmalarının yapıldığını ve marka eğitimlerinin nasıl gerçekleştiğini öğrenmesi adına düzenlenen etkinlikte Ayşen Ensel Toroslu, eğitim başlığı adı altında birçok farklı konuya değindi. Özellikle kurum kültürlerinin verilen eğitimlerde önemli bir yeri olduğunu belirten Toroslu, “Şirketlerin sahip oldukları kurum kültürlerine göre eğitim konuları da farklılaşıyor. Bu farklılığın sebeplerinden birisi de coğrafi olarak sahip olunan kültürün kurum kültürüne etki etmesidir.” dedi. Eğitim noktasında uygulamaların da önemine değinen Toroslu, “Öğrenmenin yüzde 20’si dinlemektir, geri kalan yüzde 80’i ise kendiniz uygulayarak başarabilirsiniz.” dedi.

 

Katılımcıların sorularıyla devam eden etkinlikte Toroslu, çalıştığı kurumlarla alakalı eğlenceli anılarıyla birlikte öğrencileri tanımak için sorduğu sorularla da verimli bir sohbet ortamı sağlayarak etkinliği sonlandırdı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi