Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

05-06-2023

Rektörümüz, Türkiye Çevre Haftası etkinliğine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak, ilimizde en çok bitkisel atık toplayan okul olan Gebze Koç Ortaokulu’na plaket takdim etti.

 

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de katılım gösterdi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Beledi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yanı sıra il protokolü ve ilimizdeki ilkokul ve ortaokullardan öğrencilerin yer aldığı Türkiye Çevre Haftası etkinliği saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu’nun, günün anlamına özel gerçekleştirdikleri konser ardından ise selamlama konuşmalarını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Beledi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gerçekleştirdi.

 

Selamlama konuşmaları ardından, Türkiye Çevre Haftası kapsamında ilimizde atık toplama kampanyası kapsamında dereceye giren okullara plaketleri takdim edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, en çok bitkisel atık toplama başarını gösteren Gebze Koç Ortaokulu öğrencilerini ve okul müdürünü tebrik ederek, plaketi okul müdürüne takdim etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi