16-06-2023

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Yıl Sonu Konseri

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Geleneksel Yıl Sonu Konseri'ni gerçekleştirdi. 16 Haziran'da yapılan konser Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Müzik Bölümü Orkestrası, Popüler Orkestra ile solo ve oda müziği grupları yer aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ile müzikseverlerin ilgi gösterdiği ve büyük beğeni toplayan konserde, Müzik Bölümü Korosu'nu Doç. Dr. Hakan Bağcı, Öğr. Gör. Cengiz Ünal ile birlikte yönetti. Müzik Bölümü Orkestrası'na ise Öğr. Gör. Özgür Kement şeflik yaptı. Konser Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim elemanlarıyla öğrencilerinin yaptığı sene içi çalışmaların sonucu olarak sergilendi.