Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-06-2023

Rektörümüz, Kocaeli Önem Projesi Gala Programına katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 2022-2023 dönemi Kocaeli ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi Gala Programına katıldı.

 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ev sahipliğinde Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen gala programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gala programı selamlama konuşmasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, projenin içeriği ve önemi hakkında bilgiler sunarken, bugüne kadar yapılan faaliyetlere değindi.

 

Selamlama konuşması ardından, öğrencilerin gösterileri yapıldı. Alikahya İlkokulu Mehter Takımı, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Korosu, Körfez Petkim Ortaokulu Korosu ve Körfez Hedise Evyap İlkokulu Halk Oyunları gösterimi yapıldı. Öğrencilerin yaptıkları gösteriler sonrası hamilere, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz tarafından teşekkür belgeleri sunuldu. Hamiler arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün de teşekkür belgesini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'dan teslim aldı.

 

Gala programı aile fotoğrafının çekilmesi ardından sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi