15-06-2023

Üniversitemiz hastanesinde Tema Vakfı sergisi

Tema Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli Marmara Koleji ile birlikte yürütülen “Doğanın Rengi Fotoğraf Seçkisi” isimli sergi, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Sergiye üniversitemiz hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Görkem Aksu, Başmüdürü Burhan Eres, Teknik Hizmetler Müdürü Gökşin Duman, Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, Temsilci Yardımcısı Ayfer Özmen, İzmit İlçe Sorumlusu Nuran Taşdemir, Prof. Dr. Süheyla Gonca ve Dr. Abdullah Örs, hastane müdürleri ve yardımcıları, hastane personelleri, hastalar ve hasta yakınları ile birlikte sergide eseri yayımlanan depremzede Melis Bozkurtoğlu  katılım gösterdi.

Tema Vakfı tarafından başhekime ve hastane personeline teşekkür belgesi takdim edildi ve eserler Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlanarak sergi sonlandırıldı.