15-06-2023

Üniversitemiz, Koruma Şirketler Grubu’nu ziyaret etti

Üniversite-Sanayi işbirliklerini arttırmaya ve geliştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Kocaeli Üniversitesi, Koruma Şirketler Grubu’nu ziyaret ederek tesiste incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinin yer aldığı üniversitemiz heyeti, Koruma Şirketler Grubu’nun Derince tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversitemiz heyetine Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı V. İbrahim Aracı eşlik etti. Tesislerde çeşitli incelemelerde bulunan üniversitemiz heyeti ile Koruma Şirketler Grubu arasında bir toplantı da gerçekleştirildi. Toplantıda üniversite-sanayi işbirliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.