Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-06-2023

Kocaeli Bölge toplantısı düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ve Gastroıntestinal Endeskopi Hemşireler Teknisyenleri Derneği (ENDOHEM) tarafından, Kocaeli Bölge Toplantısı KOÜ Hastanesi Gastroenteroloji Enstitüsü Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

 

İki gün süren toplantıya, KOÜ Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yeğin,  Gastroenteroloji Bilim Dalı ve Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Altay Çelebi, Hastane Başmüdürü Burhan Eres, Hastane Müdürü Uğur Akbaş, Bülent Karagülle, Uzm. Gonca İlter, ENDOHEM Başkanı Hediye Taşpınar, Fakulte Sekreteri Durmuş İmat,  ENDOHEM derneği temsilcileri, Hastane müdür yardımcıları, akademik ve idari personel katılım gösterdiler.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Hastane Müdürü Uzm. Gonca İlter'in ve ENDOHEM Başkanı Hediye Taşpınar'ın açılış konuşmaları ve  Hemşire Emine  Balkan'ın KOÜ Hastanesi Gastroenteroloji Endoskopi Ünitesi tanıtımıyla devam etti.

 

Toplantıya konuşmacı olarak katılan, Doç Dr. Hasan Yılmaz "ERCP/Kolanjiyaskopi", Hem. Zeynep Hancı "Double Balon Enteroskopi ve Hemşirelik Yaklaşımları", Hem. Canan Balcı "Endoskopi Diseksiyon (ESD) ve Hemşirelik Yaklaşımları", Sağlık Memuru Akın Aygün "Nörogastroenteroloji - Motilite" ve Hem. Hilal Yıldırım "Endoskopi İşlemlerde Temizlik ve Dezenfeksiyon Süreci" hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.

 

Hastane Müdürü Uzm. Gonca İlter'in ve ENDOHEM Başkanı Hediye Taşpınar'ın kapanış konuşmalarının ardından, KOÜ Hastanesi Gastroenteroloji Ünitesi ziyareti edildi.

 

İkinci gün, Kocaeli Kültür Turu yapılarak etkinlik fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Muhabir: Havvanur Yazıcı / Elif Sıla Duzcu (BHİ)

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi