Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

12-06-2023

Rektörümüz, Kandıra MYO'yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Kandıra MYO'yu ziyaret etti.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kandıra MYO öğretim üyeleriyle toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Kandıra MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilay Karasakal, MYO'nun güncel durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Toplantıda konuşan ve meslek yüksekokullarının önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Meslek yüksekokulları, üniversitelerimizin temel taşlarından biridir ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak, iş dünyasına nitelikli bireyler yetiştirmek gibi önemli bir misyonu üstlenmektedir. Kandıra Meslek Yüksekokulu da bu misyonu başarıyla yerine getirmektedir. Kocaeli Üniversitesi olarak, akademik mükemmeliyeti hedefleyen bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra, araştırma üniversitesi olma hedefimize de büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. Sizler, bilgi birikiminiz ve deneyiminizle, araştırma üniversitesi hedefimize ulaşmamızda kilit bir rol oynamaktasınız.' dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi