12-06-2023

Ülkemizi ABD'de temsil edecek İHA takımımız, Rektörümüzü ziyaret etti

ABD'de ülkemizi ve üniversitemizi başarıyla temsil edecek olan 'GSB KUGEM ARİLERİA İHA Takımı', Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü ziyaret etti.

Teknofest yarışmasına katılarak finalist olma başarısı gösteren ve ABD'de 15-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek AUVSI SUAS COMPETİTİON yarışmasına katılarak hem ülkemizi hem de üniversitemizi başarıyla temsil edecek olan GSB KUGEM ARİLERİA İHA Takımı Kaptanı Altuğ Arduç ile takım üyeleri Merve Koç, Fatih Burak Koca, Batuhan Van, Mustafa Atılgan, Görkem Savaş, Fatih Nayir, Emin Bozkuş ve Musa Can Karaca'yı tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, öğrencilere üniversite olarak destek olacaklarını ifade etti.