11-06-2023

KOÜ sağlıklı yürüyüşte buluştu

Kocaeli Üniversitesi akademik ve idari personeli sağlıklı yürüyüş etkinliğinde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk öncülüğünde, Üniversitemizin kurum kültürünün arttırılması ve personelimizin kaynaşmasını sağlamak amacıyla “Hareket Et, Sağlıklı Yaşa” sloganıyla Yürüyüş Etkinliği düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, Müdürler, Daire Başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personelin katıldığı yürüyüş etkinliği Umuttepe Yerleşkesi Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Umuttepe Yerleşkesi içerisinde devam eden yürüyüş Kocaeli Üniversitesi Göletinde sona ererken, yürüyüş sonrası ise aperatif kahvaltı ikramı yapıldı.

Yürüyüş etkinliği aile fotoğrafının çekilmesinin ardından ise sona erdi.