Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

08-06-2023

Rektörümüz, üniversitemizin başarılı sporcularıyla bir araya geldi

Kocaeli Üniversitesi, 17 farklı branşta 170 sporcusuyla bu yıl Türkiye Üniversite Sporlarında başarılı sonuçlar elde etti.

 

Şampiyonluklar ve çeşitli dereceler kazanan sporcularımız ile Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda bir araya geldi.

 

Karate, Judo, Kickboks, Wushu, Basketbol ve Voleybol gibi branşlarda başarı gösteren sporcularımızı tek tek tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversitemizin farklı fakültelerinden, farklı branşlarda başarılı sporcularımızın olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Okumuş sporcular olarak sizlerin daha yüksek karakterli olarak sizden sonra gelecek gençlere örnek olacağınıza inanıyorum. Sizleri başarılarınızdan dolayı tek tek tebrik ediyorum. Buradan mezun olduğunuzda da Kocaeli Üniversitesi ile bağınızı koparmayın. Sizleri yetiştiren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş ve yönetimini, hocalarınızı, antrenörlerinizi, sizlere destek sunan Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na da teşekkür ediyorum. Kocaeli Üniversitesi olarak sizlere daha fazla destek olmaya gayret göstereceğiz.' dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi