08-06-2023

Sanmar Denizcilik Mak. ve Tic. A.Ş.’den Eğitime Destek

İMEAK Deniz Ticaret Odasının girişimleri ile Sanmar Denizcilik Mak. ve Tic. A.Ş. tarafından Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’ne hızlı can kurtarma botu hediye edildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odasının girişimleri ile Sanmar Denizcilik Mak. ve Tic. A.Ş. tarafından Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesine hibe edilen hızlı can kurtarma botu, Sanmar Denizcilik Mühendislik Direktörü Hakan Tunç tarafından, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Yorulmaz’ a teslim edildi.

Denizde güvenlik eğitimleri için önemli bir deniz aracı olan hızlı can kurtarma botunu Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesine kazandıran Sanmar Denizcilik Mak. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürün ve İMEAK DTO Yönetim Kurul Başkanı Tamer Kıran ve DTO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel 'e,  Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından teşekkür edildi.