01-06-2023

Rektörümüz, üniversite-kent işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversite-kent isbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunmak üzere Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Akıllı Şehirler Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Necmi Özdemir'i makamında kabul etti.

Araştırma üniversitesi olma yolunda atılımlar yapan, çeşitli projelere imza atan ve her geçen gün işbirliklerinin sayısını arttıran üniversitemiz bu anlamda öncü konuma gelmeye başlayarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda da üniversite-kent-paydaş ülke işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bu alanda çeşitli projeleri de bulunan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Akıllı Şehirler Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Necmi Özdemir'i makamında kabul etti.