Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

01-06-2023

Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet töreni, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

 

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Emre Özel, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, akademisyenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmalarında, öğrenciler adına konuşan Öykü Beyhan Yılmaz, duygu ve düşüncelerini aktarırken, Dekan Prof. Dr.  Emre Özel ise mezun öğrencilere hayat boyu başarılar diledi.

 

Mezun öğrencilere meslektaşlarım diye seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, 'Bu an, başarılarınızın ve emeklerinizin zirvesi ve gurur duymanız gereken bir andır. Artık resmi olarak diş hekimi ünvanlarınızla hayata adım atıyorsunuz ve toplumun sağlık sektöründeki önemli bir halkası haline geliyorsunuz. Kocaeli Üniversitesi'nin gururu olacağınıza inancım tam. Kocaeli Üniversitesi olarak her zaman arkanızda olmaya devam edeceğiz.' dedi.

 

Mezun olan öğrencilere anı belgelerinin verilmesinin ardından, hekimlik yemini edildi. Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet töreni, mezunların birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi