Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-06-2023

Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nun 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Kocaeli Üniversitesi Değirmendere yerleşkesinde gerçekleştirildi.

 

Mezuniyet törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Okul Müdürü Doç. Dr. Mine Can, Akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmalarında, Okul Müdürü Doç. Dr. Mine Can, mezun öğrencilerini tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına ise Okul Birincisi Duygu Mayruk, teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Sayın Mustafa Eren konuşmasında öğrencilere “Sanat teknolojileri alanında eğitim veren Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu gibi donanımlı bir okulda öğrenim görüp mezun oldukları için kendilerini şanslı saymaları gerektiğini’’ söyledi ve mezun öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

 

Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer konuşmasında “Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nun Gölcük Vizyon kapsamında yürüttüğü çok sayıda proje ile kente büyük katkılarda bulunduğunu ve özel bir okul olduğunu ifade etti ve mezun öğrencileri başarılarından dolayı kutladı”.

 

Dereceye giren Okul birincisi Duygu Mayruk, Okul ikincisi Dilara Çetiner ve Okul üçüncüsü Süreyya Çetin’e ve diğer mezun öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken, tören öğrencilerin hep birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi