Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

12-06-2023

Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, , Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu Okul Müdürü Prof. Dr. İsmail Özbay akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmalarında, öğrenciler adına konuşan okul birincisi Gamze Yağlıkara, duygu ve düşüncelerini aktarırken, Okul Müdürü Prof. Dr. İsmail Özbay ise mezun öğrencilere hayat boyu başarılar diledi ve şunları ekledi "Hiçbir güç sizi doğru yoldan ayırmasın. Bu okulun kapısı size her zaman açık olacak. Bu bağımsız ülkede cumhuriyet ışığında bu günlere ulaşmamıza vesile olan Kemal Atatürk’e bağlı birer birey olmanızı diliyorum. Yolunuz açık bahtınız güzel olsun."

 

Muhasebe ve Vergi Bölümü, Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Toptan Ve Perakende Satış, Pazarlama Ve Reklamcılık bölümlerinden öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken, tören öğrencilerin hep birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi