24-11-2023

Üniversitemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Öğretmenlerin bireyleri yetiştirmedeki öneminden bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım.” dedi

Öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektiren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversitemiz öğrencilerinden oluşan müzik grubunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında dün düzenlenen panele Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlimize ait okul Müdürleri katılım sağladı.