23-11-2023

Üniversitemiz ile İMES OSB arasında İşbirliği Protokolü imzalandı

İhtiyaç duyulan ihracat, finans ve nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayarak temel faaliyetlerin yanı sıra küme bilinci oluşturmak ve marka değeri yaratarak bölgesel ve ulusal kalkınmayı destekleyecek projeler üretilmesi amacıyla Kocaeli Üniversitesi ile İMES OSB arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza protokolünde Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Koç hazır bulundu.

Protokolü Kocaeli Üniversitesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk imzalarken, İMES OSB adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin imzaladı.