Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

22-11-2023

Üniversitemizde 'İç Kalite Güvence Sisteminin Etkin Paydaşı: Öğrenci' adlı çalıştay yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Kalite Kulübü tarafından YÖKAK öğrenci komisyonunun katılımı ile 21 Kasım 2023 tarihinde "İç Kalite Güvence Sisteminin Etkin Paydaşı: Öğrenci" adlı çalıştay düzenlendi. Çalıştay YÖKAK Öğrenci Komisyonu Koordinatörü Doç. Dr. Gonca Uludağ ve Komisyon Üyeleri Melike Gülay ile Berivan Çiçek'in katılımlarıyla gerçekleşti.

 

Kalite ile ilgili faaliyetleriyle öncü ve örnek bir kalite topluluğu olmak vizyonu ve Üniversitemizde kalite kültürünü yaygınlaştırarak paydaşlarına değer katmak misyonu ile üniversitemizde kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının artırılması, ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yürütmek amacıyla oluşturulan Kocaeli Üniversitesi Kalite Kulübü ev sahipliğindeki çalıştayda öğrenciler, iç kalite güvence sistemine dair önemli bilgileri paylaşma fırsatı buldu.

 

Katılımcılar, bilgi paylaşımının yanı sıra keyifli anılar biriktirerek, öğrencinin iç kalite güvence sistemindeki etkin rolünün önemsendigi bir gün geçirdiler. Çalıştay sonunda Doç. Dr. Gonca Uludağ, Melike Gülay ve Berivan Çiçek'e teşekkür belgesi, öğrencilere ise katılım belgesi verildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi