22-11-2023

KOÜ'lü akademisyenlerin çalışması sözel bildiri ödülü aldı

Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığı (TÜSEB) tarafından desteklenmiş olan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı ile Radyasyon Onkoloji Anabilim Dalı ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 7 disiplinden 18 araştırmacının görev aldığı "Deneysel Mesane Kanserinde Boron Nötron Yakalama Tedavisİ Uygulaması: İntravezikal ve Sistemik Yaklaşım" başlıklı çalışma, 16. Üroonkoloji Kongresi'nde sözel bildiri ödülü kazandı.

Ödül alan bildiride katkısı bulunan araştırmacılar arasında; Kerem Teke, Cüneyt Özer, Büşra Yaprak Bayrak, İskender Atilla Reyhancan, Ayşegül Ünal Karabey, Çiğdem Vural, Murat Kasap, Gürler Akpınar, Efe Bosnalı, İbrahim Erkut Avcı, Neslihan Koyuncu Gürsu, Sahip Kızıltaş, Onur Erbay, Fatih Hunç, Zeyneb Camtakan, Önder Kara, Görkem Aksu ve Özdal Dillioğlugil yer aldı.