22-11-2023

Dünyadan ve Türkiye’den Örneklerle İleri Dönüşüm semineri düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nermin Demirkol, KADEM Kocaeli İl Temsilciliği’nde Avrupa Atık Azaltım Haftası Etkinlikleri kapsamında “Dünyadan ve Türkiye’den Örneklerle İleri Dönüşüm” konulu bir seminer verdi.

KADEM gönüllüleri ve kursiyerleri tarafından ilgi ile takip edilen seminerin ardından Demirkol yürütücülüğünde katılımcılara; kırık, hatalı üretilen porselen parçaları kullanılarak mozaik tekniği ile bardak altlığı ve pano çalışmaları yaptırılarak, geleceğe değer katmak için atmayıp dönüştürmek gerektiği vurgulandı.

Yoğun ilgi gören etkinlik, KADEM Kocaeli İl Temsilcisi Asuman Sert Erturan’ın Doç. Dr. Nermin Demirkol’a teşekkür etmesi ve çiçek takdimi ile son buldu.