17-11-2023

Üniversitemizde Zaman Mekan kitabının tanıtım ve söyleşisi yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Elif Yeşim Özgen Kösten ve Arş. Gör. Dr. Seda Kaplan Çinçin’in Dr. Emre Demirtaş ile birlikte editörlüğünü yaptığı “Zaman Mekan: Kavramlar ve Deneyimler” adlı kitabın tanıtım ve söyleşisi Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Uluslararası statüdeki Yeni İnsan Yayınevi tarafından yayımlanan “Zaman Mekan: Kavramlar ve Deneyimler” adlı kitabın tanıtım ve söyleşisine Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt, Yeni İnsan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aytaç Tolga Timur, Şehir ve Mekan Kitaplığı Genel Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Gülşen Özaydın, yazarlar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.