Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-11-2023

Kocaeli Üniversitesi ile Nuh Çimento A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzaladı

Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi ile Nuh Çimento Sanayi A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Protokolü Kocaeli Üniversitesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk imzalarken, Nuh Çimento A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ve CEO Kamil Gökhan Bozkurt imzaladı.

 

Bostancı Dedeman otelde gerçekleştirilen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Selçuk Koç, Prof. Ayhan Orhan, Prof. Dr. Ferhat Pehlivanoğlu, Doç. Dr. Özgür Bayram Soylu, Doç. Dr. Erhan Oruç ile Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, CEO Kamil Gökhan Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

 

Nuh Çimento A.Ş. CEO’su Kamil Gökhan Bozkurt’un açılış konuşması gerçekleştirmesinin ardından Nuh Çimento A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin ise: “Birçok üniversite ile işbirliği imzaladık fakat kendi şehrimizin üniversitesiyle işbirliği protokolü imzalamak bizler için çok önemli ve bu sebeple çok mutluyuz.” dedi.

 

Gerçekleştirilen bu işbirliğinin sadece bir başlangıç olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk; “Gelecekte daha pek çok projeye imza atacağımızı belirtmek isterim” diyerek, “Lansmanını yaptığımız ‘Nuh Kampüs’ işbirliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tevfik Bilgin ve değerli yönetim kurulu üyelerine ve işbirliğinin gerçekleşmesinde emeği bulunan akademisyenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Prokotol töreni, imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi