Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-11-2023

Uluslararası Sezai Karakoç Günleri, KOÜ paydaşlığında yapılacak

Üniversitemizin paydaşı olduğu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  “Uluslararası Sezai Karakoç Günleri” tanıtım toplantısı Maide Kafe’de gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sezai Karakoç Günleri” etkinliği için düzenlenen tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren ve Büyükşehir Belediyesi birim müdürleri katıldı.

 

Uluslararası Sezai Karakoç günleri içinde , her yaşa hitap eden özel oturumlar, söyleşiler, yarışmalar, tiyatrolar, şiir dinletileri, sergiler ve birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek.

 

Paneller, özel oturumlar, sergi, tiyatro, konser ve yarışmalarla zenginleşen içeriğe yoğun katılımın beklendiği etkinliklere 9 ülkeden 80’i aşkın sanatçı katılacak.

 

Adı sanayi ile özdeşleşmiş bir şehrin kültür havzasına dönüştürüldüğünü ifade eden Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın başkan seçilmeden önce akademisyenlerle buluştuğu toplantıda mutlu şehir vizyonu çizmişti. Bende bir felsefeci olarak heyecanlanmıştım. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kitap fuarını da 1 milyona yakın insan ziyaret etti. Kocaeli artık çoğul ve birlikte yaşama kültürünün örnek şehirlerinden biri olma yolunda adım adım ilerliyor.” dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi