13-11-2023

Üniversitemiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ar-Ge toplantısı gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit ve Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Daire Başkanı İbrahim Karabulut’u, Kocaeli Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Teknopark’da ağırladı.

Ar-Ge projeleri, akademik ve bilimsel çalışmalar ile üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Müdürü Doç. Dr. Mihriban Civan, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehlika Kocabaş Akay ve KOÜ Teknopark Genel Müdürü Erçin Dinçer katılım sağladı.