12-11-2023

Ülkemizin en büyük kariyer fuarı için geri sayım başladı

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı destekleriyle 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek  "Yetenek Her Yerde - Marmara Kariyer Fuarı"nın ilk hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün başkanlığında gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile KOÜ KAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili'nin hazır bulunduğu çevrimiçi hazırlık toplantısı; paydaş üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları ile KAGEM müdürlerinin katılımlarıyla düzenlendi. Toplantıda; 17 Kasım'da düzenlenecek çalıştay için ön çalışma yapıldı.

Marmara bölgesinde düzenlenecek ve ülkemizin en büyük kariyer fuarı olma özelliği ile ön plana çıkacak olan "Yetenek Her Yerde - Marmara Kariyer Fuarı"; kamu kurumları, yerel yönetimler ve sanayi kuruluşları ile birlikte 15 üniversitenin destekleriyle düzenlenecek.