08-11-2023

Kocaeli Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi ortak işbirliklerine imza atacak

Kocaeli Üniversitesi Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Uygun, Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Altınsoy, Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi Fakülte Dekanları, Müdürler ve Fakülte öğretim üyeleri katılım sağladı.

İki üniversite arasındaki Eğitim, Ar-Ge, Sanayi ve İşbirlikleri alanında gerçekleştirilen farklılıklar ele alınarak eksik noktaların giderilmesi, ortak bütçeli projeler gerçekleştirmek ve iki kardeş üniversitenin birbirine destek olması konularında sınırların kaldırılması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Olumlu geçen görüşmelerde fikir birliği sağlanarak işbirliği konusunda mutabakat sağlandı.