Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

08-11-2023

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Film Festivali kapsamında duyarlı bir etkinlik düzenledi

Kocaeli Üniversitesi Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan gençlerin katıldığı etkinlik, Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Etkinlik, Kocaeli Film Festivali kapsamında düzenlenen ve Yönetmen Murathan Varol’un katılım sağladığı söyleşi ile başlarken, mutfak bölümü, okulun gezilmesi ve film gösterimi ile devam etti.

 

Etkinliğe ev sahipliği yapan Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Doç. Dr. Dilek Dülger Altıner, Doç. Dr. Seda Uca, Dr. Öğr. Üyesi Nihan Akdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Oylum Ekşi ile birlikte emek veren tüm akademik ve idari personele, ayrıca mutfakta çalışan Gastronomi Bölümü öğrencilerine teşekkür eden Prof. Dr. Elif Karagün, gençlerin üniversite ortamını görmesi, hedef koyma ve rol model almaları açısından önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

 

Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, Koordinatör yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmet Tıkız ve Öğr. Gör. Şule Kılcı Eşliğinde, Kartepe Park Otelde yenen akşam yemeğinin ardından etkinlik son buldu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi