08-11-2023

KOÜ TEKNOPARK Yönetim Kurulu Üyesi Turfanda'ya veda töreni düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi TEKNOPARK A.Ş.'de uzun yıllardır Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmette bulunan İsmail Sait Turfanda için Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün de katılımıyla, veda töreni düzenlendi

KOÜ TEKNOPARK A.Ş Yönetim Kurulu'nda, GOSB TEKNOPARK'ın temsilcisi olarak bulunan ve görev süresi dolan İsmail Sait Turfanda için düzenlenen törende KOÜ TEKNOPARK A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür ile iş adamları da yer aldı.

Uzun yıllardır görevini başarıyla yürüten İsmail Sait Turfanda'ya teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Yönetim Kurulu Üyeliği boyunca İsmail Sait Turfanda, Teknoparkımızda birçok önemli projeye liderlik etti ve bu projelerin başarısına büyük katkı sağladı. Kendisine katkıları için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.' dedi.