Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

08-11-2023

Üniversitemizde Engelliler Araştırma Ve Uygulama Birimi Koordinatörlüğü Tarafından Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün tarafından üniversitemizde eğitim gören engelli öğrencilere, genel mevzuatlarla birlikte Üniversitemizin yönergesinde yer alan ders ve sınav uygulamaları ve öğrencilerin bağlı oldukları akademik birimde mevcut olan danışmanlık sistemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

Fen Edebiyat B Blokta yüz yüze gerçekleşen toplantıya öğrenci ve aileleri de katıldı. İşaret dili çevirisi ile yapılan toplantıda birim ve üniversite tarafından yapılan etkinliklere öğrencilerin katılım sağlamalarının kendileri ve birim için daha etkili çalışmalar yapılması açısından önemi vurgulandı.

 

Öğrenci ve ailelerinden gelen talep ve önerileri dinleyerek sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Elif Karagün, toplantıda işaret dili çevirisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinde görevli Müge Deniz ve Betül Tonyalıoğlu’na, ayrıca Şube Müdürü Sezer Ceyhan ve Tahir Tarım’a da teşekkürde bulundu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi