07-11-2023

Festival Kampüste’nin ikinci günü sona erdi

Kocaeli Üniversitesi paydaşlığında, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Kocaeli Film Festivali - Festival Kampüste” ikinci gününde de tüm çeşitliliğiyle devam etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşilerin bugünkü konukları arasında; Marsifed Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya Doğu, Bein Sports Spor Muhabiri Gürler Akgün, Yönetmen Murathan Varol, Oyuncu Halil Ergün, Oyuncu Boğaç Aksoy, Yönetmen Kudret Sabancı yer aldı. Mutlak adlı kısa film gösterimi, ilk gösterim olan Yeşilin Tonu adlı filmin de öğrencilerle buluştuğu festivalde çeşitli atölyeler de gerçekleştirildi.

İki gün daha sürecek olan “Kocaeli Film Festivali - Festival Kampüste”de söyleşiler, film gösterimleri ve atölye çalışmaları devam edecek.