07-11-2023

Turizm Fakültesi’nde TÜBİTAK 2209/A bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi konferans salonunda lisans öğrencilerine yönelik TÜBİTAK-BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul’un proje amaç ve kapsamı hakkında verdiği bilgiler sonrasında, Dr. Öğr. Üyesi Nihan Akdemir tarafından başvuru süreçleri ve dikkat edilecek hususlar hakkında öğrencilere kapsamlı bir sunum yapıldı.

Lisans öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir önceki dönem TÜBİTAK 2209-A kapsamında proje yürütücülüğü yapmış olan fakülte öğrencileri ve danışmanlık yapan öğretim elemanları deneyimlerini aktararak öğrencilerin sorularını cevaplandırdı, yeni dönem başvuruları ile ilgili fikir paylaşımları gerçekleştirildi.