03-11-2023

Rektörümüz, Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünü ziyaret etti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Sınmazçelik, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahattin Türetken ve bölüm öğretim üyeleri ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nde incelemelerde bulundu. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nde yürütülen proje ve çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bölüm öğretim üyelerinin talep ve isteklerini dinledi.