Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-11-2023

Kocaeli Üniversitesi ve Egger Dekor arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kocaeli Üniversitesi, işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Kocaeli Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende; Kocaeli Üniversitesi ve Egger Dekor arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve TTO Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Elif Öğüt ile EGGER Dekor A.Ş Fabrika Direktörü Ender Çelebi arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilebilecek ortak proje fikirleri değerlendirildi. Teknoloji Transfer Ofisi aracılığıyla başlayan işbirliğinde, henüz başvuru değerlendirme süreci devam eden Ar-Ge merkezi faaliyetlerinin yanı sıra TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B, 2244 doktora burs programı ana başlıkları oluşturdu.

 

Toplantıya Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayse Aytaç, PST Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Olcay Mert ile EGGER'le öncesinde de pek çok çalışma yapmış olan Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Kodal katılım sağladı. TTO Müdürü Doç. Dr. Mihriban Civan, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, KOÜ TEKNOPARK Genel Müdürü Erçin Dinçer ve TTO ekibi de planlanan çalışmalarla ilgili görüş bildirdiler. Çelebi'ye ise Ar-Ge Takım Liderleri Tolga Gökkurt, Mehmet Altan ve Yasemen Gökkurt eşlik ettiler. Ar-Ge projelerine ek olarak staj, lisansüstü eğitim ve İME programları da görüşme gündeminde yer aldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi