Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-11-2023

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Elemanı’nın mücevher tasarımı iki ödül birden aldı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, Mücevher İhracatçıları Birliği'nin düzenlemiş olduğu Türkiye'nin en prestijli mücevher tasarım yarışması 13. Mücevher Tasarım Yarışması’nda yaklaşık 500 tasarım arasında ilk 10 tasarım arasına girerek Finalist Tasarımcı ve Üretici Marka olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü.

 

Akademisyen sanatçı Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında katıldığı "İstanbul Jewelry Show" Mücevher Fuarı’nda düzenlenen ödül töreninde "İnsan İzi" isimli alyans tasarımı ile plaketlerini Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın'ın ekibinden alarak, aynı zamanda Uluslararası geçerliliği olan Pırlanta Sertifika Eğitimi almaya hak kazandı.

 

Alyans tasarımı, uluslararası birçok sektör temsilcisi, firma, tasarımcı ve ziyaretçinin katıldığı "İstanbul Jewelry Show" Mücevher Fuarı’nda 4 gün boyunca sergilendi. Alyans tasarım, bu yıl Mart ayı sonuna kadar İstanbul Kuyumcu Kentteki sergi salonunda sergilenecek.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi